BGT - de basisregistratie Grootschalige Topografie komt er aan! Zowel projectmatig als adviserend zijn wij daarin actief. Het structureren, vlakvormen en object-vormen wordt in één proces uitgevoerd.


Daarnaast zien wij de BGT als een echt objectenbestand, waarin de geometrie van belang is, maar niet de enige informatie is.

GBKN - wij hebben ervaring met de opwaardering en bijhouding van de GBKN


BAG - wij hebben voor diverse gemeenten de BAG pandenkaart opgebouwd. Ook houden wij de BAG pandenkaart voor diverse gemeenten actueel. Indien de BAG is geïntegreerd in de GBKN wordt dit gecombineerd actueel gehouden.


WOZ - het inventariseren van niet-BAG objecten of het vormen van WOZ objecten op basis van luchtfoto’s, GBKN en/of BAG pandenkaart.

BEHEER -  wij beperken ons niet alleen tot de wettelijke BGT, maar wij richten ons juist op het voordeel in de overheidsprocessen.


Daarom adviseren wij onze klanten verder te gaan dan de BGT en te kiezen voor IMGEO of IMGEO(+)zodat u direct voordeel heeft van de BGT.


HANDHAVING - niet alleen de geometrie zelf, maar juist ook afgeleide en toegevoegde informatie, maakt ruimtelijke informatie waardevol. Het handhaven van wetten en regels kan ook prima op basis van beeldmateriaal.

Meten in Beelden +31 6 225 276 22 • Postbus 31006 • 6503 CA Nijmegen • info@meteninbeelden.nl